maanantai 15. kesäkuuta 2009

kielon eläinlääkärireissu

kielo kävi tänään hakemassa tehosterokotuksen. rabiesta eläinlääkäri ei suostunut laittamaan noin pienen rodun pennulle. sanoi, etteivät he laita tuolla eläinlääkäriasemalla millekään pennulle tehostetta ja rabiesta samaan aikaan. koska rabieksen laittoajankohdalla ei meille sinällään ole merkitystä niin sovittiin sitten, että parin viikon päästä vasta laitetaan rabies.

kielolle oli tullut hieman alapurentaa. eläinlääkäri sanoi sen kuitenkin olevan ihan tavallista, että leuat vaan kasvavat hieman eri tahtiin ja hyvin todennäköisesti purenta palautuu takaisin saksipurennaksi. pitää olla tarkkana sitten kun hampaat alkaa vaihtua ja mennä ajoissa poistattamaan maitohampaat, ettei vaan purennalle sitten siinä enää mitään vahinkoa aiheudu. takakannuksista valitin eläinlääkärille, niistä on vaikea leikata kynnet. sovittiin että poistetaan ne jossain vaiheessa, esimerkiksi sen mahdollisen maitohampaiden poiston yhteydessä sitten.

kielo oli tosi reipas, ei inahtanutkaan automatkoilla eikä eläinlääkärissä. nätisti antoi eläinlääkärin rokottaa ja leikata kynnet.

Ei kommentteja: