tiistai 10. maaliskuuta 2009

kaksviikkoset

pennut on nyt jo päälle kaksviikkosia. painot jo yli 400g ja simmut auki. hienosti möngertävät ja ovat reippaita pentusia.

vatun kanssa otetaan päivittäin ihan perustokoliikkeitä, yks kaks liikettä päivässä. muuten ihan normaalisti vaihdellen eri liikkeitä, mutta hyppyä ei olla otettu ollenkaan. tuon treenaushetken se keskittyy erittäin mielellään treenaamiseen ja on huippumotivoitunut. se varmasti treenaisi ihan normaalitreenit, mutta oon itse halunnut pitää ihan lyhyinä nyt noi harjoitukset.

sunnuntaina me chihuahua ry:n satakunnan piiriläiset järkättiin tänne poriin chihuahua-tapahtuma, jossa oli ohjelmassa leikkimielisiä kilpailuja, leikkiä ja näyttelyharjoitukset. oli todella hauska päivä ja oli ihana nähdä uusia chihuja ja vanhoja tuttuja. kaikki meni oikein mukavasti. lähempänä kesää treffataan sitten seuraavaksi piiritoiminnan merkeissä.

en vieläkään hallitse tätä kuvien lisäämistä niin, että ne mahtuisivat ruutuun, joten klikkaamalla kuvaa näkee kaksviikkoset kokonaisuudessaan :)

Ei kommentteja: