sunnuntai 26. syyskuuta 2010

arjen kuulumisia

mitäpäs tähän viimeiseen kahteen viikkoon onkaan mahtunut? enimmäkseen arjen touhuja, eli unta, ruokaa ja ulkoilua. kielo kävi eläinlääkärillä perusterveystarkastuksessa ja sai lausunnon: kliinisesti terve ja hyväkuntoinen. hyvä lihaskunto ja kaikinpuolin terve neiti, hienoa! silti ei auta alkaa laiskottelua, vaan jatkaa hyväksi havaitulla tiellä, eli fysioterapian kotiversiot pysyvät ohjelmistossa. onneksi se on koirista superhauskaa, eikä mitään 'voi ei taas tätä' -touhua.

iltaohjelmistoon ollaan palauteltu hampaiden harjaus. ostin satsin uusia pieniä harjoja ja uuden hammastahnan. yritetään pitää rutiinista kiinni ja joka ilta ennen nukkumaanmenoa harjata hampaat. kielon mielestä hammastahnan syöminen on tosi hauskaa. vattu antaa harjata hampaat mutta ei kyllä kauheasti toimenpiteestä välitä.

yksi ilta tavattiin lenkillä ihana lyhytkarvainen uros chihuahua ja tytöthän sitten liehittelivät sitä parhaiden taitojensa mukaan. vattu on ihan mahdoton poikien kanssa, takapuoli vispaa niin että. vähän tytöillä tuli erimielisyyttä siitä, kumpi saa tämän ihanan sulhasen, sulhanen taas oli lähinnä hämillään saamastaan huomiosta. vasta kun jatkoimme tyttöjen kanssa matkaa se alkoi ulista perään. hupsu.

tokoa ollaan vatun kanssa treenailtu ihan kotosalla muutama kerta. pitäisi treenata ulkona nyt vielä kun säät sallivat, mutta aina on mukamas joku este (eli laiskuus), ettei tule lähdettyä. nyt lupaan tsempata asian suhteen.

kaverin touhusta innostuneena ajattelin hankkia sisätilakäyttöön kuuden kepin pujottelun ja treenata talvella sitä tyttöjen kanssa. lääniä kun asunnosta löytyy niin miksi ei hyödyntää sitä. pitää vaan selvittää miten sellaiset kepit tehdään ja ryhtyä sitten tuumasta toimeen.

Ei kommentteja: