torstai 26. tammikuuta 2012

turku kv

näyttelyvuosi käynnistyi turusta, ilmoitettuna pitkästä aikaa kielo.
kielo otti ilon irti näyttelyreissusta - nukkumalla. se oli vaaleanpunaisissa rattaissaan ja veti sikeitä lähes koko näyttelyn ajan. kehään sen herätin ja kehän jälkeen se paineli takaisin petiin. välillä kävi ihmisten rapsuteltavana ja nuuskutteli kavereiden kanssa. oli ihana huomata sekin, että pitkästä tauosta huolimatta kielo ei reagoinut muunrotuisiin koiriin mitenkään, se ei haukahtanut tai edes murahtanut koko näyttelypäivän aikana kertaakaan. niin rento reissaaja kuin voi olla.
kehässä olinkin sitten minä aivan paniikissa! tuomari jakoi enimmäkseen eh:ta ja eriä, mutta myös h:ta ja yhden hylsynkin. siinä sitten mielessä pyöri vaan, että mitenköhän meidän käy. kielo esiintyi hienosti, hieman väsyneesti kylläkin, mutta pöydällä tuomari sanoi sen selän olevan hieman jännittynyt (miksiköhän kun omat kädet tärräsivät ihan hulluna). tuomari totesi, että "I think she would be much better outside", joskin totuus taitaa olla se, että she would have been much better with another handler :) arvostelu sinänsä ihan plääh, mutta nää on näitä. tuomarina eva liljekvist-borg (ruotsi).

AVO EH
isokokoinen, vahva narttu. päänmuoto saisi olla pyöreämpi. kauniit silmät, erinomainen kaula. selkälinja saisi olla tasaisempi. oikein kulmautunut. takaliikkeet hieman ahtaat.

1 kommentti:

Ankka kirjoitti...

No voi hemmetti! Mä yritin sua Turussa pikaisesti silmäillen etsiä, mutta en löytänyt :( . Ensi kerralla sitten..