tiistai 24. heinäkuuta 2012

Chihuahua ry:n kesäpäivät

Yksi vuoden kohokohdista on Chihuahua ry:n kesäpäivät Hausjärvellä. Olen päässyt osallistumaan niihin 2006,2007 ja 2008. 2009-2011 oli hieman epäonnea matkassa, enkä päässyt osallistumaan. Epäonnea meinasi olla tänäkin vuonna matkassa, kun autostani hajosi rengas Pirkkalan kohdalla. Onneksi ystävä hädässä tunnetaan ja sain järjestettyä kyydin ja pääsin Hausjärvelle saakka.

Tänä vuonna meidän porukalla oli paljon ohjelmaa kesäpäivillä. Ilmoitin Vidan juoksukilpailuun, Super Summer Show:n ilmoitin Raidan, Vidan, Kielon ja Vatun ja kaikkein jännittävin ohjelmanumero oli jalostustarkastus, johon olin ilmoittanut Kaasin ja Sterren.

Juoksukilpailussa sijoitettiin kolme parasta, mutta kävin vilasemassa aikoja ja laskeskelin, että Vidan sijoitus oli suunnilleen 10/20. Hyvää keskitasoa siis :)

Super Summer Show:n tulokset ja arvostelut, tuomarina toimi Anna Kujala (Nusakan kennel):

Raita, pen sin2
8kk. Hyvä kallo, vahva kuono. Hyvä ilme ja korvat. Vielä hieman kevyt. Riittävät kulmaukset. Köyristää selkäänsä. Vielä epävakaat liikkeet. Tarvitsee kehätottumusta.

Vida, nov pun3
16kk. Hyvä purenta. Voimakas kallo ja kuono. Hyvät silmät ja korvat. Hieman kevyt runko. Erittäin vahva raajaluusto. Hyvät kulmaukset, hyvä häntä. Hyvä karva. Liikkuisi hyvin, mutta tänään hieman malttamaton. Reipas käytös.

Kielo, avo sin -
3,5v. Tasapurenta. Vahva kuono ja kallo. Hyvät korvat. Hyvä runko. Vahvat raajat. Riittävät kulmaukset. Hieman korkearaajainen ja suurikokoinen. Liikkuu hyvin takaa, hieman epävakaasti edestä. Esiintyy hyvin.

Vattu, avo sin -
Yli 7v. Pitkä kuono-osa. Riittävä kallo ja korvat. Riittävä purenta. Vankka runko. Suurikokoinen. Köyristää hieman lannetta. Riittävät liikkeet. Esiintyy hyvin.


Kiitos tuomarille kattavista arvosteluista ja kauniista koirien käsittelystä!

Jalostustarkastusten tulokset erillisessä postauksessa.

Ei kommentteja: