torstai 27. marraskuuta 2008

blogin aloitusta

tämän blogin tarkoituksena on kirjoitella ylös, millaista on treenata tokoa chihuahuan kanssa. tokon olemme aloittaneet tammikuussa 2008 tavoitteellisen tottelevaisuuden alokas-kurssilta. tai oikeammin ihan ensimmäinen toko-kurssimme kävimme kyllä jo syksyllä 2006, mutta silloin ei vielä kipinä lajia kohtaan iskenyt eikä kotona tullut juuri mitään treenattua.
tammikuussa aloittamamme kurssi kesti kahdeksan viikkoa ja siitä jatkoimme suoraan alo/avo-ryhmään. kyseisessä ryhmässä viihdyimme kahden kurssin ajan, eli yhteensä kuusitoista viikkoa. sitten olikin kesätauon aika ja agilityn vuoro. sitä harrastimme alokas ja jatkokurssin verran.
kesällä myös teimme debyyttimme tokokokeessa, tuloksena 0 ja pisteitä 80. kyseisessä kokeessa onnistui luoksepäästävyys, seuraamiset ja hyppy.
syksyllä jatkoimme tokoa, siirtyen avo/voi-ryhmään. tällä hetkellä olemme kyseisen kurssin jatkolla noin puolivälissä. lokakuussa saimme ensimmäisen tuloksemme tokokokeesta, pisteitä 110. tällöin onnistui luoksepäästävyys, seuraamiset, luoksetulo ja hyppy. marraskuussa kävimme kokeessa, pisteitä 93,5. onnistui samat kuin aiemmassa miinus hyppy.

nyt olemme tosiaan avo/voi-ryhmässä, mutta tässä blogissa tullaan varmasti näkemään myös alokas-luokan liikkeiden hiomista ja treenausta, kun siellä vielä kisataan. yritän jakaa videoita ja kuvia, joista voi olla hyötyä toisillekin. myös vinkkejä otan erittäin mielelläni vastaan!
ja vertaistukea tietysti myös :)

Ei kommentteja: