sunnuntai 1. marraskuuta 2009

kuulumisia viikon varrelta

tiistaina oli vatun toko, jossa meni huippuhyvin. ruutuun juoksee innokkaasti, maahanmeno siellä vielä vähän hakusessa. tunnaria otettiin piiitkästä aikaa, varmaan liki vuosi ollut välissä. muisti mistä on kyse, osasi tökkäsemällä osoittaa oman kapulan. nostamaan vattu ei tunnarikapulaa suostu. liikkeestä maahanmeno onnistui, vaikka otettiin se juosten! toki hiljaista vauhtia, mutta kuitenkin. hyppy meni nappiin ja paikallamakuu häiriössä myös. hyvän fiiliksen treenit oli.

perjantaina vattu oli hammaskiven poistossa elämänsä ensimmäistä kertaa. itse en ollut reissussa mukana, mutta hyvin oli mennyt ja nyt suu hohtaa puhtauttaan. vattu oli koko perjantai-illan vähän tööt, yritti esittää niin reipasta ja hereilläolevaa, vaikka silmät lupsui kokoajan kiinni. lauantaina aamulla oli sitten ihan normaali.

kielolla alkoi ensimmäinen juoksu lauantaina! huomasin sattumalta karvoista ja tänään on näkynyt ihan selkeästi jo verta. käytöksessä ei mitään ihmeellistä, vähän yrittää astua vattua normaalia enemmän ehkä.

tänään aloitettiin aamu tunnin lenkillä kirjurinluodossa. tässä muutama kuva reissulta :)

















1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Moi!
Mun on ihan pakko kommentoida kun löysin Kontaktikoirien sivulta sun blogin! Ollaan oltu joskus samoilla TOKO-kursseilla, mulla oli ne 2 mittelspitziä (musta uros Midori ja narttu Sira, jos muistat:) )
Ihana kuulla et ootte saaneet toisen koiran ja et tokoilette molempien kanssa :) Mä tuun aina muistamaan Vatun nouto-harjoitukset niillä jätskitikuilla :D

Tsemppiä treenaukseen :)