torstai 5. marraskuuta 2009

tiistain toko + kielon shoppailureissu

vatulle oli taas yhden kurssin viimeinen kerta tiistaina. otettiin tunnaria (näytti haistelemalla oikean kapulan), hyppy (sekä alo että avo ja molemmat onnistui hienosti perätysten!), paikallamakuuta pahassa häiriössä (vierasta koiraa leikitettiin edessä, pidin vatun hihnassa, pysyi hyvin), kaukokäskyt (ennen satavarmasta liikkeestä on tullut ei-niin-varma, koska en ole palkannut väleissa vaan vasta lopuksi. nyt täytyy alkaa palkkaamaan usein istumaan nousemisesta), liikkeestä maahanmeno käskytyksessä (onnistui nappiin, kävelin pidemmälle kuin koskaan) ja ruutu (meni ilman, että oli namia odottamassa ruudussa. kääntyi kerran katsomaan mutta jatkoi samantien matkaa ruutuun).

nyt pitäisi sitten jatkaa tavoitteellista treeniä kotosalla. ensi vuonna olisi tarkoitus taas palata johonkin ryhmään.

kielon kanssa ollaan treenattu kotosalla aina silloin tällöin. osaa melko hyvin jo sivulletulon, seuraaminen on vallan nättiä mutta pysähdyksiä ei olla vielä siihen tehty. täytyy kielonkin kanssa alkaa treenata vähän tavoitteellisemmin.

eilen kielo pääsi shoppailemaan tassuväen tavarataloon. kielo valitsi vaaleanvioletin pannan ja hihnan, 1st choicen ruokaa ja kinkkutäytteisiä puruluita. onneksi ei ollut molemmat koirat mukana, mitähän kuitti sitten olisi näyttänyt! :) kielo pisti yhden asiakkaan päänkin aivan pyörälle - neidin juoksutuoksut kantautuivat bichon frise -uroksen nenään ja tämä yrittikin sitten serenadeja esittämällä saada prinsessan itselleen. kielo pysyikin visusti sylkyssä koko ostosreissun ajan (kunnon asuste-chihu ;) )

Ei kommentteja: