tiistai 3. toukokuuta 2011

pentujen vappu



vapun aatoksi olimme sopineet treffit hallille hillan, aatun, lukan ja pepen kanssa. itselläni oli mukana vain pennut, halusin nähdä, miten ne suhtautuvat vieraisiin koiriin ilman emon tuomaa turvaa. lime otti heti tilan haltuun ja juoksi innolla ympäriinsä. vida ja kasja tutkivat ensin tilannetta läheltäni, mutta melko nopeasti nekin alkoivat ottaa kontaktia koiriin ja niiden omistajiin. kasjan mielestä pepe oli aivan huipputyyppi, se seurasi pepeä ja yritti jatkuvasti nuolla sen naamaa. pepe pitkäharmoisena jaksoi hyvin kasjan touhuja ja antoi sen oleskella läheisyydessään. lime haastoi eniten leikkiin hillaa ja hilla välillä intoutuikin juoksentelemaan limen kanssa, kuitenkin hienosti pienempää varoen. aatu on 10-vuotias vanha herra, joka suhtautui pentuihin rauhallisesti, välillä kävi niitä nuuhkimassa ja antoi pentujen tutkia itseään. luka, kielon veli, ei aina tiennyt miten päin sitä olisi, mutta luka on luonteeltaan todella kiltti, joten se sai olla pentujen kanssa omalla tyylillään.

todella ihana oli katsoa, miten mukavasti nämä seitsemän koiraa menivät yhdessä sulassa sovussa. pennut olivat reippaita ja aikuiset käyttäytyivät kaikinpuolin hienosti.

kuvassa kasja, vida ja lime. kaksi tuntia leikkineenä oli hyvä nukahtaa syliin :)
kuva hillan omistajalta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania koiria sulla. Itsellänikin on Chihu poika Tico. Tammikuussa tuli 4 v täyteen kun hankin Ticon Pinja Kumennolta Oulunsalosta. Tico on osoittatunut ihanaksi koiraksi kaikin tavoin. Meillä on myös Tipsu neiti. joka on jo 11 v, mutta kohtalaisessa kunnossa vielä.
Mukavaa kesää teille.
T.Anne Tampereelta