lauantai 3. tammikuuta 2009

ulkotreeniä pakkassäässä

kävimme äsken 40 minuutin kävelylenkillä vatun kanssa. pakkasta vähän päälle kymmenen astetta, mutta se ei menoa haitannut. vatulla takki päällä ja itse olen opetellut käyttämään pipoa.
mukaani olin varannut muutaman namin. lenkin puolivälissä kun pissat ja kakat, haistelut ja merkkailut oli suoritettu, otimme pari pätkää seuraamista kytkettynä. vattu seurasi todella hienosti ja istuikin empimättä, vaikka maa oli jäinen. vapautin kyllä heti palkatessani, koska huomasin, että maassa istuminen oli sen verran inhottavaa kuitenkin, että pylly teki mieli nostaa heti kun mahdollista. parin harjoituksen jälkeen jatkoimme lenkkiä, vattu haki loppulenkin säännöllisesti kontaktia ja hakeutui vierelle seuraamaan. olisi saanut olla enemmän nameja mukana, mutta vattu kyllä ymmärsi kun ilmoitin, että namit loppu. ilmoitus saa sen aina siirtymään takaisin omalle kopottelupaikalleen eteeni.
aika harvoin tulee otettua nameja lenkille, voisi ottaa useimminkin, varsinkin noille pikapissatuksia vähän pidemmille lenkeille, kun koira jaksaa keskittyä.

Ei kommentteja: