maanantai 12. heinäkuuta 2010

näyttelykuulumisia

heinäkuu käynnistettiinkin sitten tuplanäyttelyviikonlopulla. ensin oli vuorossa porin kv näyttely lauantaina ja sitten forssan näyttely sunnuntaina. porin näyttelyyn menin suoraan yövuorosta, hain vain kielon vanhemmiltani hoidosta. olo ei ollut järin hääppöinen mutta eipä toisaalta jännittänytkään. tuomarin linjaa katsellessani arvasin, että meille on tiedossa H-päivä ja niin sitten olikin. tuomarin mielestä kielolla tulisi olla sirompi kuonoja kielo oli tuomarin mielestä turhan kookas.

sunnuntain näyttelyssä oli tullut viime hetken tuomarimuutos, joten sinnekin lähdettiin ilman kummempia odotuksia. kielo oli junnuissa ja kun asettelin kielon pöydälle tuomari kysyi sen ikää. "how old?" "17months" "good age"-kommentoi tuomari minulle hymyillen. oli siis helpottunut, ettei kielo ollut tyyliin 9kk. tuomari piti kielon päästä, selkälinjasta, kulmauksista ja liikkeistä, mutta kielo oli tuomarille liian urosmainen ja tuomari tulkitsi kielon purennan käänteiseksi saksipurennaksi. tuloksena EH.

forssassa meitä ilahdutti ulkoistettu vahvistuksemme sterre. sterre käyttäytyi ihanan reippaasti uudessa tilanteessa. otin sen kanssa vähän harjoitusta kehässä ja sterre käveli hienosti mukana eikä arastellut tilannetta. antoi myös nätisti koeploida ja katsoa hampaat. hyvältä vaikutti tulevia kehäkoitoksia varten.

Ei kommentteja: