keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

ulkoilu namien kanssa..

..on hauskaakivaamukavaa. miksi ne namit siis ei ole mukana joka kerta? a) koirat lihoo b)kaikissa vaatteissa ei ole sellasia taskuja johon ne sopisi c) varmaan tehokin menisi niistä aika nopeasti.
mutta on se vaan kiva ottaa välillä noita namien kanssa ulkoiluja. koirat tulee nanosekunnissa kutsusta luo, seuraavat nätisti jos sitä pyydän ja usein vaikken pyytäisikään, ottavat kontaktia, ovat kuulolla. kyllähän ne kivasti tottelee ilman namejakin, mutta se on vaan niin kiva palkatakin ne sitten siitä kun toimivat oikein.
jos vaikka pyöräilijä tulee niin, että pitää saada tytöt tien sivuun, niin on kiva kutsua ne siihen ja palkita siitä kun tulevat nopeasti.
mitä mä noilla namiulkoiluilla sitten haen - muistuttelua lähinnä. eli teemme tien ylityksiä, tien sivuun tulemisia, seuraamista. koirat joutuvat tottelemaan joka lenkillä, mutta uskon, että kun ne välillä saavat arkisista suorituksista palkan, pysyy käskyjen teho parempana. sanallisesti kehun tietysti aina, mutta näiden miellyttämishalulla sanalliset kehut eivät ihan kauheasti kanna.
lisäksi sitten niillä kerroilla kun on namit mukana otetaan istumisia, maahanmenoja, paikallamakuuta pihalla.
tytöillä siis varusteena 5m flexit näillä kerroilla.

Ei kommentteja: