sunnuntai 10. lokakuuta 2010

hämeenlinnan ryhmänäyttely

ja sterren debyytti pentuluokassa. paikkana parkkihalli, jossa kaikui ja meteli oli melkoinen. onneksi sterre ei erityisemmin arastellut ympäristöään vaan oli reippaana.
tuomari tykkäsi sterrestä kovasti, mutta ei jostain syystä antanut kunniapalkintoa. sterren tulos siis PEK 1. arvostelu: 8 kuukautta. kaunis pää ja ilme. täydellinen purenta. hyvin kehittynyt ikäisekseen. ylälinja saisi olla suorempi ja takakulmaukset paremmat. erinomainen turkki. hyvin esitetty. hän on lupaava.


purenta oli palautunut saksipurennaksi, turkki upeassa kunnossa ja massaa oli tullut lisää. hieno tyttö.

kielo oli nuorten luokassa ja sai hienosti erin ja tuli kolmanneksi luokassa. esiintyi aivan ihanasti. arvostelu: erinomaista tyyppiä. kaunis pää ja ilme. kaula voisi olla pidempi ja ylälinja suorempi. erinomainen hännänkiinnitys ja kanto. hyvä rintakehä. suorat eturaajat. takakulmaukset voisivat olla paremmat.

kiva näyttelypäivä oli taas, vaikka rankka reissu kyllä. aamuvarhaisella lähteä yksin ajamaan reilun parin tunnin matkaa olemattomilla yöunilla, näyttelypaikalla klo 8-14 ja sitten kotio. onneksi ei tarvinut tänään sitten muuta tehdäkään, kyllä tuollainen reissu vie tehokkaasti yhden päivän voimat. mutta hauskaa oli ja oli ihana nähdä sterreä ja tuttuja. ja kielo oli todella reipasta matkaseuraa, vaikka vattu olikin kotona vapaapäivää viettämässä.

Ei kommentteja: