sunnuntai 17. lokakuuta 2010

tokokokeessa pitkästä aikaa

tänään käytiin vatun kanssa tokokokeessa. olin jo ennalta päättänyt, että emme suorita paikallamakuuta, ettei mun kuukauden yöunet mene sitä murehtiessä.
mentiin siis normaalisti luoksepäästävyyteen, jonka jälkeen poistuimme kehästä. luoksepäästävyys: 10.

yksilösuorituksiin mentiin sitten omalla vuorolla. vattu oli hyvin hereillä ja skarppina. seuraaminen taluttimessa meni hyvin, kontakti pysyi hienosti, käännökset oli ehkä hieman väljät, juoksuosuus meni hyvin ja perusasennot hyvät. en ihan tiedä, mistä kaksi pistettä meni, varmaan noista pienistä väljyyksistä sitten. pakko myöntää, että odotin kymppiä. mutta siis seuraaminen taluttimessa: 8.

vapaana seuraamiseen lähti hyvin, mutta sitten jätätti pari metriä. perusasennon otti kuitenkin hyvin ja korjasi asemaansa. juoksuosuudella sain sen hyvin mukaan ja hyvässä kontaktissa tuli ja perusasennot kaikki ok. hieman väljät käännökset taas ja tuo jätättäminen miinustivat sitten reilummin pisteitä. tiukasti arvosteli tuomari tämänkin. seuraaminen vapaana: 6.

liikkeestä maahanmeno. tämä jäi nyt harmittamaan kyllä aika kovasti. vattu oli hyvässä kontaktissa, seurasi hyvin, tipahti maahan ekasta käskystä, pysyi siinä hyvin. nousi hieman ennakoiden. odotin kasia, tulikin nolla! kyynerpäät olivat kuulemma olleet hieman ilmassa. voi että miten voi harmittaa, kun omasta näkövinkkelistä näytti, että se tipahti suoraan maahan asti. jos olisin huomannut, olisin käskyttänyt uudestaan ja olisi takuulla onnistunut ja sitten oltaisi saatu se kasi. tai ainakin jotain pisteitä. argh. liikkeestä maahanmeno: 0.

luoksetulossa jäi hyvin, tuli nopeasti, hitusen vino perusasento. luoksetulo: 9,5.

liikkeestä seisomisessa jäi ensin istumaan paikalleen, jouduin toistamaan seuraamiskäskyn, sitten lähti hyvin. seisomiseen kaksoinkäsky, sitten pysäsi hyvin ja odotti hyvin seisomassa ja käskystä istumaan. liikkeestä seisominen: 5.

hyppyesteellä taisin taas arvioida väärin asettumiskohdan. jäätiin liian kauas hyppyesteestä. eipä se sitä sitten mennyt. hyppy-käskyllä käveli esteelle, haistoi sitä ja kääntyi muhun päin seisomaan oikein kauniisti. estehyppy: 0.

kokonaisvaikutelma: 8.

kokonaispisteet 96,5. niin lähellä tulosta, mutta ihan ei riittänyt Smile. mutta pisteet eivät harmita, eikä kokeesta harmita mikään muu kuin tuo liikkeestä maahanmeno. yhteistyö oli hienoa ja vattu on niin ihana kisakoira. se pysyi liikkeiden välit hyvässä kontaktissa, häntä heiluen suoritti ja oli kaikin puolin hienoa olla sen kanssa kehässä.

kisavarmuutta pitäisi vaan kehittää ja sitä ei varmaan saa kauheasti muuten kuin kisaamalla. jatkoa pohtien siis. mutta erittäin kiva kokemus oli tämä koe parin vuoden tauon jälkeen taas.

Ei kommentteja: