perjantai 22. huhtikuuta 2011

ensimmäinen ulkoilu

eilen oli ensimmäinen ihana lämmin kevätpäivä, jonka kunniaksi kasja-poika pääsi eilen pihalle. olin itse päivällä reissussa, joten en jaksanut mennä kuin yhden kanssa ja tällä kertaa valitsin kasjan. kasja oli enimmäkseen sylissä, hetkeksi laskin pihamme nurmikollekin.

tänään sitten ulos pääsivät kaikki pennut. vein ne pihalle kevythäkissä ja yksi kerrallaan nostin maahan. lime oli heti aivan innoissaan, onneksi minulla oli remmi, se tuli vauhtineidin kanssa tarpeeseen. ei yhtään kyllä jännittänyt ulkomaailma. pojat tutustuivat hieman rauhallisemmin, mutta nopeasti vidakin alkoi remmissä käpötellä ja natustella ruohontupsuja. kasjaa tuntuu jännittävän ulkoilu eniten, mutta reipastui heti kun otin hetkeksi kaikki pennut samaan aikaan nurmikolle. veljen kanssa kun sai hengailla niin ulkoilu ei ollut enää yhtään niin kurjaa. ja sylissä tietysti on ihana paistatella päivää.

tarkoituksena olisi hankkia jonkinlainen helposti kasattava aitaus, jotta pennut pääsisivät yhdessä leikkimään pihalle. yksittäin niitä on helppo viedä sylissä ja remmissä, mutta olisi hauska, että pääsisivät yhdessäkin ulkoilemaan. täytyy kehitellä jotain.

Ei kommentteja: