perjantai 22. huhtikuuta 2011

vatun ensimmäinen ulkotreeni tälle keväälle

varusteena lihapullia, 5m hihna ja reipas asenne. mentiin vatun kanssa meidän kerrostalon taakse. päädyt ovat avoimet, mutta sivustat rajoittuvat toinen taloon ja toinen jokeen. aika pitkä suora on mahdollista olla melko rauhassa.

teimme vatun kanssa talon takana luoksetuloja, eli jätin vatun seisomaan, kävelin n. kymmenen metriä ja kutsuin sen luo. näitä teimme kymmenisen, joista yksi pysäytyksellä. pysäytys oli hyvä ja kaikki luoksetulot innokkaita. en vaatinut luoksetulossa perusasentoa, koska takapihalla on varjoisaa ja maa vielä todella kylmä, joten istuminen ei vattua siellä miellyttänyt.

otimme takapihalla myös yhden seuraamispätkän taluttimetta. hyvin pysyi paikka, vaikka kontakti välillä uupui kun nokka meinasi mennä maahan. pääsääntöisesti kuitenkin myös kontakti hyvä.

etupihalla otimme sitten seuraamista taluttimessa, siellä myös perusasennot, koska alustana suht.lämmin asvaltti. hyvin onnistui. palkkasin viimeiseksi heittämällä lihapullan reilusti eteenpäin ja päästin siis remminkin irti, jotta muuten tylsään harjoitukseen tuli jännittävä loppu. sitten häntä heiluen takaisin kotiin. hyvänmielen ulkotreeni.

Ei kommentteja: