perjantai 22. huhtikuuta 2011

special guest star: hilla

viime viikonloppuna pennut kokivat jotain jännittävää, kun niiden hilla-täti tuli kylään! hillan mukana tuli myös kaksi ihanaa ihmistä; hillan ja lukan omistajat. kaikkein onnellisin hillan vierailusta oli kielo, tytöt leikkivät keskenään pari tuntia, aina välillä lepoa ottaen ja sitten taas painimaan.

pennut tulivat melko nopeasti katsomaan uusia ihmisiä, lime-neiti kärjessä ja pian pojatkin uskaltautuivat varpaita järsimään. hilla-täti oli pennuista ihan jees, lime olisi haastanut hillaa leikkiin, mutta hillan mielestä limen otteet olivat hieman liian rajut. i feel for you hilla.

kokonaiset kolme ja puoli tuntia pennut jaksoivat koira- ja ihmisvieraita ihmetellä, aika kului kuin siivillä. pennuilta katsottiin hampaita ja niitä pideltiin paljon. pääasiana oli tietysti leikki. ja se varpaiden järsiminen.

sunnuntaina meillä kävi myös toinen vieras, kaverini, joka myös kasvattaa chihuja. pennut saivat taas hyvää totuttelua, kun pääsivät syliin ja kopeloitavaksi. tällä kertaa vierailu meni pääsääntöisesti nukkuessa. mutta uteliaita ja reippaita pikkuisia ovat.

Ei kommentteja: