maanantai 1. kesäkuuta 2009

vattu ja pepe vauhdissa

tänään käytiin taas puoli kymmenen aikaan pepen ja vatun kanssa agilitykentällä. aluksi näytti siltä, että vattua kiinnostaa vain haistelu, mutta sitten yhtäkkiä joku napsahti kohdalleen ja vauhtia ja intoa alkoi löytyä. tänään tehtiin leikkimieliset treenit. koirat sai hyppiä ja mennä putkea ja pussia samaan aikaan ja kumpikin ohjaaja palkkasi aina jos koira suoritti esteen oikein. meillä olikin innokkaita hännän heiluttajia kentällä sitten kaksin kappalein.

tänään ei tehty mitään ratoja, ainoastaan paria perättäistä hyppyä ja hyppy-putkea, muuten vain yksittäisiä esteitä. otettiin kepit, puomi, hyppyjä, putki, pussi, keinu, rengas ja A. pepe meni putkea, pussia, keppejä ja hyppyjä.

tämmöset leikkitreenit tekee varmasti hyvää sekä molemmille koirille että ohjaajille. kaiken ei aina tarvi olla niin haudanvakavaa ja kentällä ei tartte aina olla pulssi kahdessasadassa. me naurettiin ja nautittiin tekemisestä ja koirat meni tosi hyvin ja innokkaasti. emme siis antaneet niiden juoksennella ympäri kenttää miten sattuu, olivat kyllä hallinnassa, mutta rennommalla tavalla. missään nimessä ei ole tarkoitus tehdä agikentästä leikkikenttää, mutta aina ei tarvi olla pipon ihan niin tiukalla :)

Ei kommentteja: