sunnuntai 11. lokakuuta 2009

erikoisnäyttely-viikonloppu

perjantaina suuntasimme iittalaan kyläilemään, josta lauantaiaamuna ajoimme kiljavalle chihuahua pääerikoisnäyttelyyn. ilmoitettuna kielo pentuihin 7-9kk, vattu mukana turistina.
päivä oli pitkä, mutta kielolla riitti virtaa. se esiintyi todella upeasti.

kuva a.k.

















kielo tuli luokassaan kolmanneksi, eli tulos PEK3. kunniapalkinnon tuomari jakoi vain ykköselle.
kielon arvostelu:
hieman korkea narttupentu. oikea luusto ja mittasuhteet. pään muoto voisi olla parempi. käänteinen saksipurenta. hyvä kaula. oikea ylälinja ja hännänkiinnitys. tarvii vielä aikaa kehittyäkseen, etenkin rintakehän osalta. olkapäät voisivat olla tiukemmat. hieman liian suorat takakulmaukset. liikkuu ahtaasti takaa ja lyhyellä askeleella. ihastuttava luonne.
tuomari: irina polataeva

vattu ja kielo osallistuivat lisäksi leikkimieliseen parikilpailuun. siinä esitin tytöt itse. kilpailu oli aivan pitkän päivän päätteeksi, mutta esiintyminen meni silti tosi hienosti! kielo oli aivan innoissaan ja vattukin tuli mukavasti mukana. tytöt eivät kuitenkaan kovassa seurassa sijoittuneet.

kokonaisuudessaan päivä oli hauska ja mielenkiintoinen, ei harmita että osallistuttiin, vaikka arvostelu nyt ei hyvä olekaan (en täysin sitä allekirjoita). esiintymiset meni niin hienosti ja oli kiva nähdä tuttuja ja etenkin oli ihana nähdä sellainen määrä chihuja.

palattiin näyttelyssä iittalaan vielä toiseksi yöksi. siellä vattu sovitteli itseään sisustukseen:



















talouden koira, vilma-griffon otti vieraat hyvin vastaan eikä mitään ongelmia ollut. kaikki tytöt tulivat mukavasti toimeen, vaikka vilma ei oikein chihujen leikkiin mukaan lähtenytkään. vattu ja kielo kirmasivat ympäri taloa ja nauttivat olostaan. vilma ja kielo olivat tavanneet vain kerran aiemmin ja silloinkin ohimennen, joten oli ilo huomata ettei kumpaakaan jännittänyt tai ihmetyttänyt vaan olivat kaveruksia heti.

Ei kommentteja: