sunnuntai 25. lokakuuta 2009

viikon varrelta

tiistaina oli vatun kanssa toko, meni kivasti. käytiin melkeimpä kaikki liikkeet läpi kun paikalla oli vain kolme koirakkoa. vähän meni välillä leikin ja pelleilyn puolelle meidän suoritukset, mutta vire oli hyvä ja tekeminen iloista.

keskiviikkona vattu kävi eläinlääkärissä perustarkastuksessa, kaikki ok. hammaskiven poistoon joutuu tosin elämänsä ensimmäistä kertaa, oli poskihampaisiin tullut sen verran kertymää. polvet pyysin tarkistamaan kun niitä ei ole 1v tarkistuksen jälkeen katsottu, olivat (ep.virall.) edelleen 0/0.

tänään kävin molempien tyttöjen kanssa agikentällä. vatun kanssa otin putkea, rengasta, hyppyä ja puomia. kielon kanssa pikkupuomin ja hyppyä. reippaasti ja innokkaasti tekivät, vaikka ulkona on vain kuutisen astetta lämmintä. toisen tehdessä toinen sai odotella takki päällä fleecen sisällä kevythäkissä. ei kauaa oltu toki muutenkaan, vähän käytiin muistuttelemassa esteitä.

pitäisi kotiin hankkia joku keppiviritelmä, että voisi talvikauden treenata niitä. hyppyjä ja putki meiltä löytyykin ja niitä tullaan sitten myös harjoittelemaan.

muutama päivä sitten laitettiin pari mattoa lattialle. olkkariin ei vielä voi laittaa, koska siellä on kielon luvallinen paikka, jos hätä iskee. kielo on nyt 8kk eikä vielä täysin sisäsiisti. yöllä jaksaa kyllä pidättää kepeästi jopa 11h, mutta päivisin käy herkästi pissaamassa sisälle jos hätä yllättää. no, eiköhän se siitä. onneksi tuon pissat on semmosia ruokalusikallisen kokosia jos sitäkään.

Ei kommentteja: