torstai 8. lokakuuta 2009

vatun tokoa

maanantaina olisi ollut odotettu möllitoko, mutta satoi vettä ja tuuli niin kovasti, että emme menneet edes yrittämään. tiedän, ettei vattu olisi suostunut istumaan paikallaan saati menemään maahan. harmi kun möllikisoja on niin harvoin.

tiistain treeneihin lähdin vähän kehnoin fiiliksin, mietin jopa ottaisinko vatun sijasta kielon mukaan. onneksi päädyin ottamaan vatun kuitenkin. hovawart oli pois ja vattu teki innokkaasti ja hyvin.
liikkeestä seisominen ja liikkeestä maahanmeno meni molemmat aivan nappiin! erittäin tyytyväinen niihin suorituksiin. noudossa otimme vähän omaamme isommalla laina-kapulalla, ei ottanut maasta innolla, joten teimme sitten niin, että annoin kapulan vatulle suuhun, menin parin metrin päähän ja kutsuin viereen. sai tultua sivulle ilman että tiputti kapulan, eli edistystä on tapahtunut. paikallaistuminen ja paikallamakuu menivät ok. seuraamisessa oli ongelmana nyt aloitus. eli piti ottaa käskytyksellä ja vattu meni jatkuvasti perusasennosta maahan. emme päässeet edes liikkeelle. tarkoitus oli ottaa yksittäiset askeleet alkuun. no, otimme sitten pidempiä seuraamispätkiä ja siitä perusasennot olivat hyviä eikä maahanmenoja tullut. mutta nähtävästi täytyy siis treenata perusasennossa pidempään pysymistä. myönnettäköön, että sitä ei ole hetkeen tullut treenattua. kokonaisuudessaan hyvä treeni.

Ei kommentteja: