maanantai 30. elokuuta 2010

chihutapaaminen 22.8.

satakunnan piiri järjesti chihutapaamisen taas elokuussa ja paikalla oli tällä kertaa tosi kivasti koiria. itselläni oli mukana sterre ja kielo. kolmen koiran peräänkatsomiseen ei olisi omat silmät riittäneet ja vattu nyt ei samalla tavalla tapaamisista nautikaan kuin kielo. kielo painoi tavalleen uskollisesti koko tunnin rallia koirakavereidensa kanssa kieli pitkällä. pari kertaa se ilahdutti yleisöään hyppäämällä vesiämpäriin :D muut hokasivat saavin olevan juomista varten, kielo päätti käydä kylvyssä. ilmeisesti kesän lukuisat uimakerrat ovat tehneet siitä varsinaisen vesipedon!
juoksun vuoksi sterre tutustui vain narttuihin. niistä löytyikin sitten pari leikkikaveria, pentu- ja junnuikäisiä. hienosti sterppis käyttäytyi tapaamisessa.

tapaamiseen osallistuivat myös kielon sisarukset luka ja hilla. ihanaa, että sisarukset tuntevat toisensa ja saavat leikkiä keskenään. niillä selkeästi on tietynlainen yhteys ja on aina katsella niiden leikkiä ja touhuamista. hilla tykkäsi kovasti myös sterrestä.

hauska tapaaminen!

Ei kommentteja: