sunnuntai 15. elokuuta 2010

raision näyttely

kielo nuorissa ja vattu avoimessa. vattu sai n. 10-vuotiaasta pojasta itselleen fanin näyttelypaikalla ja poika pitikin vatulle seuraa liki tunnin rapsutellen ja paijaillen. vattu näytti niin onnelliselta makoillessaan kehän laidalla ketarat ojossa :) kielo taas nautti koirakavereiden tapaamista.
tuomarina oli ihastuttava saksalainen iäkäs herrasmies Erwin Deutscher.

tuomari arvosteli pöydällä, onneksi oli hyvä lämmin sää niin koirat olivat rentoja ja seisoivat pöydällä edukseen.

kielolle tulokseksi hienosti nuorten luokasta ERI ja sijoittui kolmanneksi luokassa!
kielon arvostelu:
melko voimakas ruumiinrakenne. tyypillinen pää. oikea stoppi. erittäin hyvä turkki. häntä oikein asettunut ja kannettu. suora selkä. vapaat liikkeet. ihastuttava.

vatusta tuomari ei sitten pitänytkään :) heti kun menimme avoimen luokan nartut kaikki yhdessä, tuli tuomari meidän kohdalle ja sanoi "this is not a female this is a male". eli arvata saattoi ettei ihan kauhean hyvää menestystä ollut tulossa. tuomari sanoi minulle vatun ollessa pöydällä arviolta kymmenen kertaa, että tämä on tyttökoiraksi aivan liian maskuliininen, että ei hän oikein tiedä mitä hän nyt tekisi. kauan siinä sitten arvottiinkin! kovasti tuomari pahoitteli kun antoi vatulle H:n, mutta huumoria löytyi puolin ja toisin ja sanoin hänelle vaan, että it's okay :)
tässä vatun arvostelu:
voimakas ruumiinrakenne. maskuliininen pää, jossa loiva stoppi. häntä hyvin asettunut ja kannettu. ranskalainen etuosa. suora selkä. kokonaisvaikutelma hyvin urosmainen.


erittäin mukava näyttelyreissu! (vaikka siellä ei myytykään kokista!)

Ei kommentteja: