kesähelteillä keksin hyvän herkkuruokavinkin tytöille: jäädytetyt jauhelihapalat. eli 400g jauheliha sopivan kokoisiksi paloiksi pieniin minigrip-pusseihin ja pakkaseen. itselläni tuli tuosta testikappaleesta muistaakseni 16 palaa. spakkasesta on sitten helppo antaa klöntti per nokka kuppiin järsittäväksi. jäisestä palasta riittää hetkeksi puuhaa, kun sitä ei saa pureskeltua. kesähelteillä jää toi tietysti myös viilennystä. ainakin vattu ja kielo ovat aivan höpönä tähän herkkuun ja suurella innolla järsivät jauhelihojaan. jäätyneenä antamisessa on sekin hyvä puoli, että pala ei sotke paikkoja lainkaan vaikka sen raahaisi matolle tai pesään järsittäväksi.
nämä palaset ovat varmasti ruokavaliossa jäädäkseen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti