lauantai 6. elokuuta 2011

kavereita kylässä

muutimme pari viikkoa sitten koirien kanssa porin keskustasta luvialle maaseudun rauhaan. koirien kannalta olennainen muutos on oma aidattu piha. aidattuna on n. 40 neliön pläntti, jossa riittää chihuille mukavasti tilaa kirmata. pihalla on tietysti myös uima-allas koirille ja agilityesteitä on hankittu, joskaan treenejä ei keppitreeniä lukuunottamatta ole vielä aloitettu. ilmat ovat alkaneet viiletä joten eiköhän me treenitkin pian käynnistetä.

viikko sitten pihalle tuli mukava porukka koirakavereita. luka ja pepe sekä hilla ja naava. ilmeisesti meidän sakki on saanut parissa viikossa merkattua reviirinsä, sillä vieraista luka ja hilla olivat vähän varuillaan, että mihis nyt on tultu. pepe otti ilon irti merkkailulla ja naava ei ollut moksiskaan. naavan ja vidan touhua oli ihana katsella. ja kielo tietysti myös menossa mukana. muut ottivat sitten rauhallisemmin.

vatun tyttö hilla on aloittanut vaikka mitä uusia hienoja harrastuksia. vattu on ylpeä, että tytär jatkaa äidin jalanjäljillä äidin jäädessä hiljalleen eläkkeelle harrastuksista.
vatun poika lukalle kuuluu hyvää. on ollut terveenä ja nauttii elämästään pepe-kaverin ja omistajiensa kanssa.
kielon tytär naava on varsinainen vauhtihirmu edelleen, joka ei äitinsä tuntien yllätä yhtään, päinvastoin. ihana nähdä miten samaa elämäniloa löytyy tyttärestä. tykkään ihan hirmuna tämänluontoisista chihuista.

kiitos kamujen omistajille kun kävitte kylässä ja tervetuloa monet monet kerrat uudelleen :)

Ei kommentteja: