lauantai 6. elokuuta 2011

sterre - saanko tehdä siitä rukkaset?

sterre tuli torstaina kylään sijoitusomistajiensa tehdessä muuttoa. sterre oli ensin ihan ihmeissään, että mikä paikka tämä nyt on, kun mekin ollaan tosiaan muutettu. sterre purki epävarmuuttaan murisemalla kaikille, jopa kielolle, todella tiukasti. laitoin sen portin taaksen yhteen huoneeseen ensin totuttelemaan taas tilanteeseen.

perjantaiaamuna oli tarkoitus jättää sterre makkariin portin taakse, mutta vida päätti kiivetä sen kaveriksi, joten totesin, että olkoon ne kaksi sitten kahdestaan. mitään murinoita ei sterreltä enää vidalle tullut.

laitan portin aina aika löyhästi siinä toivossa, että koirat murtautuvat sopimaksi katsomallaan hetkellä toistensa seuraan ja asia on ratkaistu ollessani poissa. ja näin kävi tälläkin kerralla. tulin töistä kotiin ja vastassa oli neljä huiskuhäntää sulassa sovussa. siitä asti on menty taas kaikki koko kämpässä vapaana. ilman murinoita.

on ihana katsoa kun sterre leikkii vidan ja kielon kanssa. vattukin intoutuu välillä mukaan. noina hetkinä sterre on maailman suloisin otus.

mutta. sitten päästään otsikkoon. olin tänään niiiin kiukkuinen havaitessani pissapläntin parketiltani. luvallisia pissapaikkoja on kaksi, toinen makuuhuoneessa ja toinen kodinhoitohuoneessa. sterre ei ole luonani ikinä ollut täysin sisäsiisti, joten mattoja tms ei ole lattialla. mutta nähtävästi ei auta matottomuus eikä pissapaikat, parketille on paras pissiä. argh. onneksi huomasin sen suht.nopeasti niin ei ehtinyt jäädä jälkeä parkettiin.

no, ehdin tuosta rauhoittua. kunnes huomasin ruoho-oksennuspläntin uudella vaalealla sohvallani. tässä vaiheessa meinasi koiraparasta oikeasti tulla rukkaset. olen laskenut sen tässä parin päivän aikana miljoona kertaa alas sohvalta, koska koirilla ei ole sinne asiaa. vattu tietää ja kielo ja vida eivät pääse hyppäämään sohvalle. näyttäisi siltä, että sain sohvankin pelastettua, mutta kyllä nousi savu korvista hetkellisesti aika tehokkaasti!

hetken kuluttua se leikki taas innolla vidan ja kielon kanssa. ja on taas maailman suloisin otus. :)

Ei kommentteja: