lauantai 3. maaliskuuta 2012

ihana päivä!

muistin heti aamulla herätessäni, että tänään on hilla-kasvatilla ensimmäiset viralliset koiratanssikilpailut tiedossa. päätin jättää onnenpotkut lähettämättä, ettei koirakolle tule turhaa lisäjännitystä. ehdin sitten jo unohtaakin koko asian, kun lähdin vetämään pentu- ja starttikurssia.

mukana vida, kaasi ja kielo, kaikki olivat häkeissään hiljaa ja nätisti tuntien ajan. pentujen tunnin jälkeen vilkaisin kännykkää ja sinne olikin tullut upea viesti: hilla oli saanut kisasta 161p, kunniamaininnan, nousuoikeuden avo-luokkaan ja sijoittunut toiseksi kisassa! en saanut vastattua kuin: mahtavaa!!!!
onnea vielä tätäkin kautta hillalle ja omistajalleen, olette upea pari!

kurssien jälkeen oli vuorossa chihutapaaminen. paikalla oli ennätysmäärä porukkaa, saimme laskettua 21 chihua. kaasi, vida ja kielo leikkivät innoissaan kaksi tuntia. myös sterre ja raita olivat mukana menossa. raidan ja kaasin kanssa treenattiin vähän näyttelyjuttujakin. kyllä oli onnellisen näköisiä koiria kun sai painella menemään kavereiden kanssa!

vattu oli odottanut yksin kotona, joten hetken kotona levättyäni otin vatun matkaan ja lähdettiin eurajoelle ostamaan irtokarkkeja. no, vattu kyllä odotti sen aikaa autossa kun ärrältä karkkipussin hain, mutta sitten tehtiin lenkki eurajoen keskustassa. vattu merkkasi sen tehokkaasti omakseen. häntä heiluen valloitettiin uudet kulmat.

Ei kommentteja: