keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

vatun tokoilua

vattu oli eilen paikkaamassa kieloa tokotunnilla. rouva oli aivan innoissaan, jo parkkiksella häntä ja takapää heiluivat miljoonaa ja toiset koirat aiheuttivat innon kiljahteluja. olin siis valinnut oikean tokolaisen täksi kerraksi.

ensimmäisenä tehtiin alo-hyppy. ekalla kerralla hyppäsi, jäi seisomaan, mutta sitten alkoi haistella hyppyestettä. toisella yrityksellä nappisuoritus.

seuraavaksi tehtiin tunnari. viisi väärää. pysyi hyvin kun kävin viemässä oman, lähti toisesta käskystä, juoksi tunnareille, löysi oman ja juoksi se suussa luokse! mah-ta-vaa! oli kyllä niin iloinen ja hieno suoritus.

sitten tehtiin luoksetulon pysäytystä. pysähtyi hyvin, hieman vino perusasento kun pyysin pysähdyksestä viereen ilman minkäänlaista käsiapua. mutta se oli sellanen puolikkaan pisteen vinous, ei mikään totaalinen.

seuraavana tehtiin liikkeestä seisominen. ihan aavistuksen valui, mutta luulen sen johtuneen omasta epävarmasta käskytyksestä (eri käskysana kuin kielolla ja vidalla enkä meinannut muistaa miten olen vattua käskyttänyt). muuten hyvä.

viimeisenä tehtiin paikallamakuu. en mennyt kovin kauas, koska vattu nähnyt nämä ryhmäläiset vain kerran aiemmin. pysyi täysin moitteettomasti, myös kouluttajan kävellessä edestä (joskin häntä heilui silloin). pysyi hyvin maassa palatessani vierelle.

tosi hieno treeni oli.

Ei kommentteja: