torstai 1. maaliskuuta 2012

kielon tiistain toko

kielolla oli tiistaina oman ryhmän tokotreenit. kielo tokoaa siis sekaryhmässä, jossa harjoitellaan enimmäkseen avo-voi -juttuja.
ensin piti tehdä liikkeestä seisominen, mutta kielo jostain syystä sai mörkökohtauksen ja alkoi tuijottaa hallin nurkassa olevaa isoa kevythäkkiä epäluuloisesti. ohjaaja siirtyi itse siitä pois ja päästi meidät sinne nurkkaan oleskelemaan hetkeksi ja se onneksi tepsi ja mörkökohtaus meni ohi.

tehtiin luoksetulo, käytän vielä käsiapua sivulletulossa, mutta todella paljon pienempää kuin vielä hetki sitten ja sivulletulo on muutenkin parantunut merkittävästi. se on oikeastaan tosi hyvä juuri nyt. treenattiin sitä viikko niin, että otin ruokakipon kanssa seinän vieressä aina yhden sivulletulon ja siitä sai ruuan. tällä tavalla aion tehdä jatkossakin ainakin välillä, koska vaikutus oli selkeä.

seuraavaksi tehtiin luoksetulon pysäytys, joka meni todella hyvin. pysähtyi nopeasti eikä liikkunut yhtään ennen kuin vapautin.

tämän jälkeen treenattiin ruutua. kielolle täytyy vielä viedä nami ruutuun, jotta menee perille asti. jos ruudussa ei ole namia kielo kyllä lähtee kohti ruutua, mutta kääntyy ennen sitä katsomaan takaisinpäin. maahanmeno ruudussa ei onnistunut ensimmäisellä kerralla, mutta toisella kyllä. joskin matka oli lyhyt, ehkä maksimissaan kolme metriä. oikea etäisyyshän on 25m.

luulin, että lopetamme treenit ruutuun, joten kielo sai megapalkan ruudun jälkeen. meillä olikin kuitenkin vuorossa vielä paikallamakuu, mutta eihän kielo jaksanut enää yhtään keskittyä kun vatsakin oli jo täynnä. nousi kokoajan, vaikka kävin palauttamassa.

Ei kommentteja: