tiistai 9. joulukuuta 2008

ohjatut treenit

tänään oli parin viikon tauon jälkeen ohjatut treenit. jännitin etukäteen tosi paljon onnistuuko noutokapulan nostaminen maasta treeneissä. onnistuihan se! eli koira oli vierellä, laitoin kapulan sen eteen ja annoin käskyn. nosti kapulan, nosti pään ja otti katsekontaktin, vapautin ja palkkasin. jes! :)
luoksetulon pysäytys ei ole niin terävä kuin saisi olla, valuu käsimerkin jälkeen vielä selkeästi askelia. täytyy harjoitella jossain pidemmältä matkalta, ollaan tätä treenattu treenien lisäksi oikeastaan vaan kotona ja kotona matka on lyhyt.
noudon ja luoksetulon pysäytyksen lisäksi harjoiteltiin erilaisia variaatioita paikallamakuusta ja seuraamisesta. vatulla meinasi kärsivällisyys loppua noihin paikallamakuu-harjoituksiin ja se sitten monen monta minuuttia maatuaan teki sen, mitä tekee kotonakin turhautuessaan, eli nappaa lattialta jotain suuhunsa, koska tietää saavansa silloin huomiota kun otan sen kielletyn asian siltä pois. se on muutaman kerran tullut joku pölypallo suussa tähän tietokonetuolin viereen nököttämään, että "nyt sun on pakko huomioida kun muuten tukehdun pölypalloon".

Ei kommentteja: