tiistai 26. toukokuuta 2009

agia, pentukurssia

maanantaina käytiin taas vatun ja pepen kanssa agilitykentällä. suunnittelin vatulle pari radan pätkää, semmosta 6-8 esteen. otettiin A:ta, puomia, keppejä, hyppyjä, putkea, rengasta. tein aika vaikeita kulmia, mutta niistä selvittiin hienosti! vattu oli täynnä virtaa ja taas teki varmasti nopeusennätyksensä. sain todella juosta pysyäkseni vauhdissa mukana. kepit on hitaat. täytyisi malttaa noudattaa viime vuonna saatua ohjetta ja käydä välillä treenaamassa muutama kerta pelkät kepit. mutta sitten kun sinne kentälle saapuu tekee mieli tehdä ihan kaikkea muutakin.

kielolla oli tänään toka kerta pentukurssia. näytettiin maahanmenot, sivulletulot ja tehtiin erilaisia kontaktiharjoituksia. meni huomattavasti paremmin kuin viime kerralla. ei pelottanut enää juur ollenkaan. tilassa kävellessä arasteli muita koiria ja toisaalta pyrki pääsemään luka-veljen luo. mutta jokatapauksessa hienosti meni. kielo myös reippaasti nuuhkutteli paria kurssin pentua.

kotona laitoin putken lattialle, tuin sen hyvin keittiön tuoleilla ja sitten alettiinkin kielon kanssa tutustua putkeen. ei tarvinut kuin lelu heittää niin kielo juoksi sen perässä putken läpi. vattu innostui tulemaan mukaan ja sen jälkeen meillä haettiinkin sitten putken kautta leluja - hakemaan sisäkautta ja palautus sivusta kiertäen.

Ei kommentteja: