keskiviikko 6. toukokuuta 2009

pentue kylässä




















hilla ja luka kävivät tänään leikkimässä kielon kanssa. vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, pennut olivat aivan innoissaan. oli ihana nähdä pikkuisia ja kuulla niiden seikkailuista ja arjen sujumisesta.

kielon kanssa ollaan otettu muutama kerta päivässä erilaisia harjoituksia. harmittavan vähän olen ehtinyt kunnolla paneutua, kun on niin kauheasti kaikkea nyt. pian onneksi helpottaa ja saan olla päivät kotona koirien kanssa. aion ottaa kaiken ilon irti siitä mahdollisuudesta.

kielo teki tänään ekat kakat pihalle! pissat tulee melkolailla joka ulkoilulla ulos. kävelee remmissä hienosti. leikkiminen olisi kyllä ulkonakin ykkösjuttu, mutta onneksi ne tarpeetkin tulee kuitenkin tehtyä ja kävelytiellä mennään nätisti.
hississä pidän sylissä, mutta muuten olen kannustanut kävelemään maassa jo käytävätkin ja tulemaan ulko-ovesta sisälle. ihan hyvin sujuu kun kehuu ja kannustaa reilusti.
sylissä kannan sitten asvaltilta pellon keskelle. en anna olla maassa teiden reunoissa, joissa on paljon muiden koirien jätöksiä. onneksi pian on jo rokotuksetkin.

aika menee kauhean nopeasti ja kaikkea pitäisi ehtiä opettaa ja jossakin käydäkin. ollaan pitkälti oltu ihan tässä kotosalla ja lähistöllä. tässäkin kyllä näkee kaikenlaista; paljon ihmisiä, liikennettä, koiria, lapsia, mummoja, kaikenlaista; keskustassa kun asutaan.

Ei kommentteja: