perjantai 1. toukokuuta 2009

kuulumisia

































kuvassa kielo liki 10vk.

hillan ja lukan uusista kodeista on tullut mukavia uutisia ja hyvin on lähtenyt pennuilla elämä sujumaan niissä. reippaita, rohkeita pentuja.

kielon kanssa ollaan ulkoiltu kerta, pari päivässä, pari kertaa on tehnyt pissat ulos, ei vielä kakkoja. kakkapaikka tuntuu olevan neidille vielä tuntematon käsite, pissat tulee onneksi lähes aina oikeaan paikkaan. ulkona kielo on mukavan reipas ja liikkuu hyvin hihnassa. sillä on melko pitkä hihna, joka antaa vapauden kirmata vähän enemmänkin. lehtiä olisi kiva ottaa suuhun ja syödä.

kielon kanssa ollaan alettu harjoitella sivulla istumista. istumisen osaa jo, opetin sitä kaikille pennuille jo muutama viikko sitten. toki tarvii vielä vähän käsimerkkiä tueksi. tulee todella hyvin luokse kutsuttaessa ja palkkioksi yleensä leikitään. intoa on todella paljon ja tekee mielellään kaikkea ihmisten kanssa. jaksaa keskittyä mukavasti.

vatun kanssa ollaan vähän kertailtu vanhoja juttuja kotona ja otettu pihalla pari luoksetuloa. nyt alkaa olla niin ihanat säät jo, että pystyy ulkona treenaamaan enemmänkin. tarkoitus olisi etsiä erilaisia treenipaikkoja ja alkaa hioa liikkeitä koekuntoon. kärsivällisyyttä tullaan tarvitsemaan varmasti. kotona ainakin kertausharjoituksissa oli nähtävissä 'sinnepäin' -suorittamista.

toivottavasti joku tokoryhmä alkaisi vielä tässä keväällä, että päästäisi oikein porukkaan treenaamaan.

Ei kommentteja: