sunnuntai 30. elokuuta 2009

kielo ROP!

kerrassaan UPEA päivä tänään köyliön kaikkien rotujen pentunäyttelyssä. kehässä olivat kaikki kolme viime pentueen kasvattiani. kaikilla meni esiintymiset aivan nappiin, en olisi ylpeämpi voinut olla. ensimmäisenä kehään meni luka, joka sai huippuarvostelun, mutta kivesvian vuoksi se ei voinut saada kunniapalkintoa. välissä kehässä kävi 7-9kk luokan pitkäkarvainen narttu, joka sai kunniapalkinnon. tässä kohtaa sydämeni hakkasi miljoonaa. sitten menivätkin kielo ja hilla kehään. mikko esitti kielon upealla varmuudella, kuten myös elli "lainakoiransa" hillan. molemmille tytöille kunniapalkinnot, kielo ykköseksi ja hilla kakkoseksi. kielo jatkoi 7-9kk luokan narttua vastaan paras narttu -kehään ja sieltä rapsahti voitto! eli kielo upeasti rotunsa paras pentu.
tässä kielon arvostelu:
6,5kk, hyvän kokoinen, hyväluustoinen, mittasuhteet ok. vahva narttumainen pää, hyvä kallo-osa, hyvät korvat, kauniit tummat silmät, täyteläinen kuono-osa, hyvä pigmentti, tasapurenta, ikäisekseen hyvin kehittynyt runko, hyvänlaatuinen karvapeite, vahvat kintereet, hyväasentoinen häntä, riittävästi kulmautuneet raajat, liikkuu ja esiintyy hyvin.

kiitos kasvateille ja omistajille ihanasta päivästä!

2 kommenttia:

Nita kirjoitti...

Hei! Olitkos se sinä joka pyysit minulta ottamiani chihu kuvia? Lapullesi jossa sähköpostisi oli kävi vähän hassusti, se meni housuntaskuun ja housut pesuun :) Että jos kertoisit sähköpostisi uudestaan niin lähettäisin noita kuvia? Muutama ihan näpsäkkä otos löytyisi :)

- Nita Mäntylä

marianna kirjoitti...

olin minä! tässä sähköpostiosoitteeni:
vaapsi@gmail.com

kiitos jo etukäteen kuvista! :)