sunnuntai 2. elokuuta 2009

viikon kuulumiset

maanantaina kielolla oli toko. olimme tällä kertaa agikentän puolella treenaamassa kontaktia, luoksetuloa ja kokeiltiin paria agiestettäkin. ihan kivasti meni.

tiistaina vattu teki comebackin tokoon. seuraamiset sujui tosi hienosti, samoinkuin paikallamakuu ja hyppy. liikkeestä maahan ja seis oli hakusessa. noudossa meillä oli ekaa kertaa jätskitikusta asteen isompi kapula ja sitä ei halunnut noutaa, mutta piti sitä kyllä istuessa hyvin.
tiistaina mikko ja kielo kävivät mätsärissä, kielo sai reippaalla esiintymisellä punaisen nauhan ja sain sen formuloista surullisen kuuluisan kultainen ananas -palkinnon olemalla viides.

torstaina kävi hilla-sisko kylässä ja kielo ja hilla leikkivät oikein vauhdikkaasti yhdessä. hillan kanssa treenattiin vähän näyttelyjuttuja. se on reipas ja kiva tyttö!

lauantaina vietittiin ihodessa chihuahua ry:n satakunnan piirin piknikkiä, jossa oli ohjelmassa minikokoisten agiesteiden kokeilua, match show ja seurustelua. kaikki meni oikein mukavasti, koirat käyttäytyivät hyvin ja reippaasti. vattu suoritti pienen agiradan mukavasti ja kielo meni pari matalaa hyppyä. mätsärissä kielo osallistui mikon kanssa ollen pentujen ykkönen ja best in show 2! parilla oli taas esiintyminen kunnossa :)

tänään olin porin kansainvälisessä koiranäyttelyssä kielon kanssa turistina. kieloa aluksi vähän jänskätti mutta nopeasti rentoutui ja lepäili kevythäkissä ja välillä katseli ja nukkui sylissä.
oli mukava seurata molemmat karvanlaadut taas.

vatun kanssa olin agilityssa ja kentän nurmikko aiheuttaa edelleen säpsymiskohtauksia. kun huomion saa pois nurmikosta on vauhti hyvä ja meno sujuvaa. kaipa sitä toivoa on ongelman poissaamiseksi, vaikka hyvin turhauttava tilanne onkin. kyseessä kuitenkin koira, joka oli 'alkukaudessa' vireessä ja teki suht.vaikeitakin ratoja. mielenkiintoista olisi päästä johonkin toiselle kentälle kokeilemaan.
jos jollakin on vinkata joku kenttä/halli jonne voisi päästä niin kertokaa ihmeessä!

Ei kommentteja: