sunnuntai 23. elokuuta 2009

vatun agility

oltiin vatun kanssa vielä agilityssakin. aluksi harjoiteltiin muuria, siinä osui jalat esteeseen. pituus meni hyvin kun laittoi pituuden taakse namilautasen. täytyy harjoitella sen avulla hyppypituuden kasvattamista. otettiin myös rengasta namilautasen avulla. kepit molemmilta puolilta, yhä vahva käsiohjaus. väärän puolen osaan paremmin kuin oikean. saimme vinkiksi opetella pujottelun alkua kotona muutaman kepin avulla (hyvä talviajan kotitreeni). vattu on viime kesänä osannut jo vähän hakeutua itse kepeille, mutta tänä vuonna ollaan taas otettu niitä niin kauhean vähän, eikä sitä lähettämistä juur ollenkaan, joten ei nyt hakeudu sinne itse vaan pitää vetää mukaan.
otettiin myös rataa, jossa pöytä-hyppy-hyppy-puomi-putki-hyppy-hyppy-putki-hyppy-pituus. putkeen ei meinannut ensin mennä, muuten rata meni hyvin ja mukavan vauhdikkaasti. hyvä fiilis jäi treenistä.
sillä aikaa kun olimme agissa, oli mikko opettanut kielon antamaan tassua! vatullehan mikko opetti tassun annon viime vuonna, nyt oli sitten vuorossa kielo. saa nähdä muistaako kielo sitä enää huomenna, mutta tänään ainakin osasi hienosti.

Ei kommentteja: