sunnuntai 23. elokuuta 2009

match show

kävin yksin tyttöjen kanssa mätsärissä. vähän etukäteen mietitytti käytännön järjestelyt, mutta onneksi järjestäjillä oli puitteet kunnossa ja joustoa, joten oli mahdollisuus osallistua molempien kanssa. kielo oli pennuissa (isot ja pienet samassa) ja vattu pienissä aikuisissa.

ensin oli vatun vuoro ja se meni tasaisen varmasti, rento esiintyminen. tämä oli ehdottomasti vatun hiljaisin match show ikinä! se ei ollut moksiskaan kehän ulkopuolella tai sisällä tapahtuneista rähinöistä, ei vastannut niihin mitenkään. pari kertaa meinasi kehässä liikkeessä mennä nokka maahan, mutta sain sen sieltä tsempattua ylös. hienolla esiintymisellä saimme punaisen nauhan. sitten laitoin vatun takaisin kevythäkkiin odottelemaan.

seuraavaksi kävinkin sitten pyörähtämässä kielon kanssa, kun halusivat ottaa ensin kaikki pennut yhdessä kehään. kielo meni tosi kivasti, häntä pystyssä ja pää ylhäällä! sitten pentuja alettiin ottaa pareittain, joten kielo meni taas kevythäkkiin odottamaan vuoroaan.

sitten olikin aika pienten aikuisten punaisten nauhan saaneiden mennä kehään. sama varma meno jatkui ja tuomarin pitkän pohdinnan ja karsintojen jälkeen olimme yhä kehässä, neljän koiran porukassa. sijoituimmekin lopulta neljänneksi! vattu sai hienon ruusukkeen ja pokaalin palkinnoksi.

sitten taas vattu kevythäkkiin ja kielo tilalle. kielolla oli hyvin suurikokoinen pari, mutta siitä huolimatta yhdessä kävelytykset ja seisomiset meni tosi hienosti. en ole ikinä saanut kieloon niin hienoa kontaktia kuin tänään! se ei vetänyt, ei jumittanut kertaakaan, tuli hienosti vierellä häntä ylhäällä. pöydälläkin meni hyvin, hampaiden näytön kanssa ei ollut ongelmaa. saimmekin punaisen nauhan. punaisten porukassa hyvä esiintyminen jatkui, mutta emme sijoittuneet, koska taso oli hyvä ja isommissa pennuissa oli ryhdikkäitä, hienoja esiintyjiä.

mutta tyytyväisempi en voisi olla; upeat esiintymiset ja toiselle sijoitus!

Ei kommentteja: