sunnuntai 9. elokuuta 2009

viikon kertaus

maanantaina oli kielon toko, josta kirjoitinkin jo aiemmin.

tiistaina oli vatun toko. otettiin kaikenlaista, meni hyvin. ainut, mikä ei mennyt hyvin, oli harjoitus, jossa koirat jätettiin riviin istumaan ja kutsuttiin määrätyssä järjestyksessä luokse. vattu ei kestänyt sitä, että vierustoverit lähti ja kipitti itsekin mun luokse. mutta treenattiin sitä hetken aikaa ja sitten alkoi mennä vatullekin perille, että sieltä ei lähdetä.

kielo kävi maitokulmahampaiden poistossa ja takakannukset (nahkaiset) otettiin samalla pois. parantunut oikein mukavasti eikä ole missään vaiheessa ollut kipeän oloinen.

lauantaina kävin ilman koiria honkajoen ryhmänäyttelyssä turistina, oli kauniita koiria ja mukavia ihmisiä. pääsin itsekin pyörähtämään kehässä erään lyhytkarvaisen veteraaninartun kanssa ja pyörähtelimme sijalle PN-2! omistaja oli toisen koiransa kanssa PN-1, eli ei kauheasti paremmin olisi voinut mennä.

tänään oli vatun agility ja meni samaa huonoa rataa kuin viimeiset kuusi viikkoa. edelleen kenttä on kamala. ottaa päähän eikä ihan vähän. jos sen yhden kerran olis jättänyt menemättä kentälle niin kaikki olis toisin. turha se on jossitella, mutta harmittaa koiran puolesta vaan niin kauheasti. se kun tykkäsi agilitysta aivan kauheasti ja oli aina aivan innoissaan kun päästiin kentälle. ja vauhtiakin alkoi alkukesästä löytyä erittäin lupaavasti.
oon kiduttanut itseäni katsomalla kesäkuun alussa kuvattuja videopätkiä, joissa häntä heiluu ja koira juoksee innoissaan. ei tuota tunnista samaksi koiraksi enää.
laitan videot tänne kunhan saan ladattua.

Ei kommentteja: