keskiviikko 26. elokuuta 2009

tokoilua

kielolla oli vika tokokerta tuota kurssia maanantaina. otettiin hyppy, paikallamakuu, paikalla istuminen, luoksetuloja, seuraamista. meni todella mukavasti. vierelletulokin onnistui nyt taas paljon paremmin, kun ei olla sitä pariin viikkoon otettu. askelten otto vierelläolossa on vähän vielä hakusessa, kielo siirtää takapäänsä reilusti vinoon liikkeessä, vain pää on oikeassa kohdassa. täytyy ottaa yksittäisiä-kahta askelta vaan ja keskittyä asennon oikeana pitämiseen.

vatullakin oli vika kerta kurssiaan tiistaina. meillä oli toivepäivä ja otettiin mitä haluttiin, eli ruutua, seuraamista käskytyksellä, luoksetulon pysäytys käskytyksellä, liikkeestä maahanmeno käskytyksellä, nouto (ei onnistu hallilla vieläkään kunnolla, hakee kyllä kapulan suuhunsa, mutta sitten menee maahan kesken palautuksen tai muuta vastaavaa) ja paikallamakuuta häiriöllä.
nyt pari viikkoa kotitreeniä. noutotreenin ajattelin ulkoistaa, saa nähdä pystyykö noutamaan pihalla. aloitetaan pidä-harjoituksilla ja katsotaan kuinka käy.

ja sitten vähän ikäviä uutisia. lukalla laskeutui toinen kives nivuseen, eli lukalla on kivesvika. no, onneksi on muitakin harrastuksia kuin näyttelyt. ties mihin saavutuksiin luka vielä yltää muilla saroilla :)

Ei kommentteja: