sunnuntai 20. toukokuuta 2012

kaasin päivä

eilen lauantaina meillä vietettiin yksilö-päivää. olen ollut kipeänä nyt parisen viikkoa ja vapaa-aika on mennyt liian pitkälti nukkuessa. nyt kun olo oli vähän parempi, päätin korvata koirille kaiken nukutun ajan järjestämällä yksilöpäivän. eli kaikille jotain kivaa yksilöllistä toimintaa.


ensimmäisenä oli vuorossa kaasi. kaasi vallan innostui kun otin pannan ja hihnan esille ja kutsuin sen mukaani. häntä heiluen lähdettiin lenkille. kävelimme rauhalliseen tahtiin ympäriinsä, välillä pysähdyimme istuskelemaan, ottamaan valokuvia ja syömään eväitä (kaasilla oli makupaloja mukana). makupaloja kaasi sai myös kun meidät ohitti lenkkeilijä. täällä maalla ei kauheasti ihmisiä vastaan tule, nytkin tunnin aikana tuli vain tuo yksi, mutta palkkasin kaasin kun se oli nätisti ohituksen aikana.


kaasin retken kohokohta oli hieman hullunkurinen - kaasi tippui ojaan! se meni hajujen perässä liian pitkälle ja plumps, sinne tipahti. itseltäni pääsi kunnon kijahdus, joka nopeasti muuttui nauruksi, kun kaasi kiipesi ojasta hauska ilme naamallaan. pari kertaa se ravisti ja sitten oli kuin mitään ei olisi sattunut. nauroin sattuneelle ja jatkoimme matkaa. nopeasti aurinko pojan kuivatti. tässä kuva pienestä oja-uimarista.

Ei kommentteja: