sunnuntai 20. toukokuuta 2012

villien vadelmien yhteistreeni

29.4. oli kiva päivä. kokoonnuimme treenihallille kokoonpanolla vattu, kielo, vida, kaasi, luka, pepe, hilla ja naava. kasvattejani porukasta siis 6/8.

ensin pidettiin nuorison kesken leikkituokio. ja sitä vauhtia riitti. vattu keräsi rapsutuksia ihmisiltä. sen jälkeen aloitettiin treenit. ensin hilla ja naava esittelivät hienoja tanssiliikkeitään. molemmat ovat jo kisanneet koiratanssin virallisissa kisoissa ja saimme nähdä tytöiltä tuttuja kisaohjelmia ja lisäksi myös uusia kuvioita. on ne niin taitavia! sitten minua ja vattua pyydettiin esittämään meidän tanssiliikkeitä. meidänhän piti vatun kanssa myös osallistua koiratanssikisoihin, mutta emme ikävän esteen vuoksi päässeetkään mukaan. meidän tanssimme ei ollutkaan mitenkään loppuunasti hiottu, mutta ihan toimivia osioita siinäkin oli.


tanssin jälkeen siirryttiin tokoon. kaikki mukana olleet koirat pääsivät näyttämään osaamistaan. vidan kanssa otin sivulletuloa, seuraamista ja liikkeestä maahanmenoa. kielon kanssa samoja + hypyn. vatun kanssa sitten kaikki alokasluokan liikkeet läpi. millä innolla se taas teki! aivan huikeaa. olin niin iloinen, vatun kanssa on ihana treenata.


mahdotonta kuvailla, miten kivaa minulla oli. sen lisäksi, että oli onnistuneet treenit, oli ihana nähdä lukaa&pepeä ja hillaa&naavaa. koirakaverit pitää mielen virkeänä :)


tässä vielä kuva vatun hypystä, kuva liisa sorsa.

Ei kommentteja: