sunnuntai 20. toukokuuta 2012

lahti kv 28.4.2012

kaasi debytoi junioriluokassa lahdessa huhtikuun lopulla. lahteen lähdin yllytettynä parin kaverin toimesta, yksin ei olisi tullut lähdettyä. ihan jo siksi, että lahdella on negatiivinen kaiku korvissani - vatun kanssa kävimme vuonna 2006 lahden kv näyttelyssä ja vattu sai T:n (ihan pätevä syy alkaa halveksua koko kaupunkia, eikö?). no, päätin kuitenkin antaa lahdelle uuden mahdollisuuden.


junioreille tuli toki tuomarimuutos kaupan päälle, tuomariksi vaihtui harri lehkonen. hänelläkin olimme vatun kanssa käyneet joskus, vattu sai tältä tuomarilta H:n. muistelin, että vatun arvostelussa oli moitettu suuresta koosta ja pitkästä kuonosta. iloisesta esiintymisestä ei ollut mainintaa, vaikka tuossa hämeenlinnan näyttelyssä vattu esiintyi ehkä hienoiten ikinä. ajattelin siis, että ehkä kaasi voisi tälle tuomarille mennä.


no eipä mennyt. tuomari ei tykännyt kaasinkaan kuonosta, se oli sitten jo liian lyhyt ja turpea. esiintyminen tottumatonta ja siinä se arvostelu melkein sitten olikin. paitsi että kaasi oli hyvänkokoinen nuori uros. jotain hyvää sentään. tietysti sitten alkuperäisen tuomarin kehää seuratessa kävi selväksi, että hän olisi pitänyt lyhyestä kuonosta ja ujompikin esiintyminen olisi riittänyt. mutta ei auta jossitella. ainakin hyväksytty näyttelytulos kertoo, että kaasilla on pallit kunnossa ;) uroksilla kun täytyy hankkia kivestodistus jalostuskäyttöä varten, jos näyttelytulosta ei ole.


näin komea ja reipas poika kaasi on kun ollaan omalla porukalla, kuva liisa sorsa.

Ei kommentteja: