sunnuntai 20. toukokuuta 2012

vida ja ylläritreeni

keskiviikkona tuli yllätyskutsu tokotreeneihin. olin jo laittanut silmät kiinni ja ryhtymässä päiväunille, kun kännykkään tuli sähköposti: muistutus tokotreenit klo 17.00. ei muuta kun ylös pedistä ja laittamaan kamppeita kuntoon. en ollut yhtään sisäistänyt, että meillä on jotkut treenit, joten kielo ja vattu olivat molemmat saaneet työpäiväni päätteeksi kunnon ateriat. vida on aina nälkäinen, joten päätin ottaa sen mukaan.


treenit olivat ulkona, joka uuden ryhmän lisäksi toi melkoista haastetta vidalle. vidan pitikin ensin kunnolla haukkua kaikki. sitten sen mielestä olisikin pitänyt alkaa merkkailla koko treenikenttä omaksi. kun näistä alun hankaluuksista selvittiin, alkoi sieltä jotain treenimotivaatiotakin löytyä.


otettiin ensin hyppy. joudun tässä vielä vidaa paljon auttamaan. olen varmaan kirjoittanut jossain aiemmasta postauksessa, että hyppyä pitäisi treenata kotona. no, eipä olla treenattu. jos nyt sitten...

seuraavaksi otettiin luoksetuloa. eihän meillä sujunut paikallaistuminen yhtään. kouluttajan avulla saatiin sitten treenattua, mutta treenattiin juurikin paikallaistumista, ei mitään luoksetuloa.

seuraavaksi otettiin noutoa. noutokapula oli kotona, joten napattiin joku sopivankokoinen oksa. hyvin vida sitäkin piti. kunhan muistin taas, että sen käskysana on "ota". muilla käyttämäni "pidä" kuulostaa ihan liikaa vida:lta. ainakin mun suusta ulostullessa.

sitten tehtiin seuraamiskaaviota ja ihmisryhmässä seurauttamista. nämä sujuivat kivasti. tietysti namilla auttaen, mutta kuitenkin.

jossain välissä treenattiin myös liikkeestä maahanmenoa, siinä yritti pylly jäädä ylös, täytyy muistaa treenata maahanmenoja ulkona.

Ei kommentteja: