perjantai 1. kesäkuuta 2012

Itä-Suomi -keikaus

Elämäni ensimmäisen oikean kesäloman kunniaksi olin ilmoittanut koirat Joensuun näyttelyyn, josta jatkoimme matkaa mökille Vuokattiin. Lauantaina ajoin suoraan Luvialta Joensuuhun, matka kesti reilut viisi tuntia. Kehän laidalta en oikein tuntenut ketään, mutta ilma suosi ja mikäs siinä oli koirien kanssa viltillä makoillessa omaa vuoroa odotellen.

Lauantain näyttelyyn olin ilmoittanut ensimmäistä kertaa sekä Kaasin että Kielon. Tuomarina näyttelyssä oli chihuahua-kasvattaja Fransesco Cochetti. Ja näin hienosti meillä meni!:

Kaasi JUN ERI3
Oikea purenta. Hieman liian neliömäinen kuono. Hyvät mittasuhteet. Hyvä kaula, ylälinja ja hännänkiinnitys. Hyvät etu- ja takakulmaukset. Tarvitsee hieman lisää temperamenttia. Hyvä turkki. Häntä laskee välillä.

Kielo AVO ERI3
Oikea purenta. Hyvä pää ja ilme. Hieman lyhyt kaula. Erinomainen luusto. Hyvä ylälinja ja hännänkiinnitys. Hyvin kulmautunut. Hyvä turkki. Liikkuu hyvin.

Näyttelyn jälkeen kävimme Joensuun Rosson terassilla pikkusiskoni kanssa. Koirat toivotettiin sinne tervetulleiksi ja onneksi ne käyttäytyivätkin hienosti ruokailumme ajan. Ruokailun jälkeen lähdinkin ajelemaan kohti Vuokattia, jossa yövyimme koirien kanssa.

Sunnuntain näyttelyyn olin ilmoittanut pelkän Kaasin. Kaasi esiintyi melko laiskasti, ei tietysti ihme, kun edellisen vuorokauden aikana oli takana 1000km autoilua ja kaikkea jännää. Mutta tuomari Tuula Savolainen tykkäsi Kaasista silti ja kivasti meni taas:

Kaasi JUN EH3
Nuori uros, jolla hyvät mittasuhteet. Liikkeessä hyvä ylälinja, mutta valitettavasti ei nosta häntäänsä. Hyvä pää. Tummat, hieman vuotavat silmät. Hyvät korvat. Tilava runko. Tasapainoinen raajarakenne. Hieman kapeat takaliikkeet. Sivuliikkeessä hyvä askelpituus. Hyvä karva ja hapsut.

Näyttelyn jälkeen matkasimme takaisin Vuokattiin, jonne sain mukaan ihmisystävän lomaa viettämään. Mökkilomasta nauttivat niin ihmiset kuin koiratkin. Nyt olemme jo takaisin kotona, mutta loma onneksi jatkuu vielä.

Ei kommentteja: