keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Vappu Match show Raumalla 1.5.

Bongasin huhtikuun alussa ilmoituksen Rauman Vappu-mätsäristä. Yhtenä luokkana oli veteraanit yli 7v, joten päätin silloin heti, että Vatun kanssa menemme sinne.
Saavuimme Pick'n'Payn pihaan hyvissä ajoin ja Vattu oli aivan liekeissä. Takapää vispasi, hymy korvissa, häntä heilui niin lujaa että. Kaikki ihmiset käytiin moikkaamassa, jotka vähänkin huomiota Vattuun kiinnittivät. Kyllä oli niin onnellinen koira.

Veteraanit olivat vuorossa heti lapsi ja koira -kilpailun jälkeen. Veteraaneja oli kymmenisen koiraa, ensin mentiin yhdessä kehään ja sitten pareittain. Vatun pariksi osui kultainennoutaja, joka esiintyi tosi hienosti. Vattu oli kuitenkin iloisuudellaan ihan omaa luokkaansa ja sai punaisen nauhan. Tuomari kehui esiintymisen lisäksi Vatun kuntoa.

Sama iloinen meno jatkui punaisten kehässä ja niin hienosti siinä sitten kävi, että Vattu meni ja voitti veteraaniluokan! BIS-kehää piti odotella muutama tunti ja siellä ei enää jatkomenestystä tullut, mutta olemme erittäin tyytyväisiä tähän luokkavoittoon :)

Ei kommentteja: